Yritys

Turku-Gatorade-2018

Darepro

Euroopan johtavien LED-näyttöratkaisujen toimittaja

Oy Darepro Ltd on Euroopan johtavia LED-videonäyttöjen toimittajia. Näyttölaitteitamme on nähtävillä runsaasti urheiluareenoilla, stadioneilla, julkisissa tiloissa ja muissa yhteyksissä, kuten digitaalisessa mainonnassa.

Yritys on perustettu vuonna 1993 ja tunnetaan maailmanlaajuisesti uraauurtavana LED-teknologian kehittäjänä. Darepron tuotteissa värisävyjen hallinta, virkistystaajuus ja kuvan laatu ovat aina äärimmäisen korkealla tasolla.

Luotettavuus
Erinomaisen toimitusvarmuuden lisäksi meillä pelaa myös jälkihuolto. Nyt ja aina.

Kuvanlaatu
Darepro Perfect color ohjausjärjestelmä takaa loistavan kuvan laadun ja oikean kirkkauden kaikissa valaistusolosuhteissa.

Tuki ja integraatio
Olemme rinnallasi alusta loppuun saakka koko tuotteemme elinkaaren ajan, aina ensimmäsiestä käyttökoulutuksesta viimeiseen järjestelmäpäivitykseen tai huoltotoimenpiteeseen.

Referenssejämme

Darepro tunnetaan parhaiten kansainvälisten urheilustadionien sekä areenoiden LED-videonäytöistä ja tulostaulujärjestelmistä. Toimitamme kaiken kokoiset ja muotoiset LED-videoseinät ja infonäytöt sekä lajikohtaisesti sertifioidut tulostaulujärjestelmät sisä- ja ulkokäyttöön. Lisäksi olemme tehneet lukuisia LED-näyttökokonaisuuksia kauppakeskuksiin ja julkisiin tiloihin.