Videoseinät

Turku-Gatorade-2018

Videoseinät

Videoseinät kiinnittävät tehokkaasti huomion sisä- tai ulkotilassa

LED-tekniikalla toteutettu videoseinä sopii erinomaisesti tiedottamiseen, mainostamiseen tai esimerkiksi osaksi lavashowta ja näyttämötekniikkaa. Erilaisia käyttötapoja ja kohteita löytyy runsaasti. Ohjausjärjestelmämme antaa käyttäjälle täyden hallinnan monipuolisiin kuvan ja näytön säätöihin.

 

Videoseinät voivat olla eri kokoisia ja muotoisia

Koon ja muodon osalta rajana on vain mielikuvitus, sillä nykytekniikalla pystytään toteuttamaan lähes mitä vain. Videoseinät voivat olla siis muutakin kuin neliön mallisia, kuten esimerkiksi pyöreitä, kaarevia tai monikulmaisia tarpeen ja käyttötarkoituksen mukaan.

Ulkokäytössä LED-videoseinä on ylivoimainen

Ulkokäytössä LED-videoseinät ovat ylivoimaisia, sillä millään muulla teknologialla ei vielä pystytä toteuttamaan näyttöjä, jotka olisivat niin kirkkaita, että ne näkyisivät kirkkaimmassakin auringonpaisteessa. LED-tekniikalla toteutetut videoseinät näkyvät säässä kuin säässä erittäin kauas ja kiinnittävät huomion tehokkaasti.

Huolto kattaa tuotteen koko elinkaaren

Darepro Oy toimittaa täydellisesti integroidut videoseinäratkaisut ”avaimet käteen” -periaatteella. Tarjoamme tuotteillemme 10 vuoden varaosatakuun ja huolehdimme laitteiden jälkihuollosta. Tämä tekee videonäyttöjärjestelmien ylläpitämisestä helppoa ja jouhevaa aina asennuksesta tuotteen elinkaaren loppuun saakka.

 

Ohjelmistot ja päätelaitteet

Itse seinien lisäksi asiakkaallemme valitaan juuri hänen tarpeitaan parhaiten vastaavat hallintaohjelmistot ja päätelaitteet, joiden avulla halutun sisällön luominen ja esittäminen on juuri niin helppoa kuin sen tulee olla.

Esim. mainoskäyttöön suunnitelluilla ohjelmilla on mahdollista aikatauluttaa sisältöjä ja urheilukäytössä voi olla esimerkiksi valmiita template-pohjia pelaajakortteja varten. Lähes jokaiseen tarpeeseen löytyy omanlaisensa ohjelmistot.

 

Darepro Perfect color -ohjausjärjestelmä

Darepro Perfect color -ohjausjärjestelmä takaa loistavan kuvanlaadun ja ympäristöön sopivan näytön kirkkauden kaikissa valaistusolosuhteissa. Järjestelmän keskusyksikkönä toimii Darepro Videointerfacer, jonka kehittynyt käyttöliittymä mahdollistaa näytön säätöjen ja toimintojen tarkan hallinnan.

Oikein toimiva automaattinen kirkkaudensäätö on tärkeä ominaisuus, sillä valaistusolosuhteisiin nähden liian kirkas näyttö kääntyy helposti itseään vastaan, eikä energiatehokkuuden merkitystä voi vähätellä.

Ohjausjärjestelmämme jatkuvan tuotekehityksen ansiosta olemme pystyneet laskemaan näyttöjemme tehonkulutusta keskimäärin 35 % ja värisävyjen toistuvuus eri valaistusolosuhteissa on parasta A-luokkaa.

 

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kohde, johon videonäytöt voisivat sopia, kannattaa olla ensi tilassa yhteydessä Dareproon. Tällöin voimme antaa jo alkuvaiheessa näkemyksiä siitä millainen näyttö sopisi aiottuun käyttötarkoitukseen parhaiten ja millaisia asioita sen asennuksessa ja integroinnissa tulisi huomioida.