Tulostaulut

Turku-Gatorade-2018

Tulostaulut

Laadukas tulostaulu on tärkeä osa urheilukilpailua

Urheilukilpailuissa tärkein informaatioväline on laadukas ja varmatoiminen LED-tulostaulu, joka näkyy kauas. Tulostaulut sekä niihin liittyvät ohjelmistot ja päätelaitteet valitaan sen mukaan, minkä lajien tuloksia tauluilla aiotaan esittää ja millaisista tapahtumista on kyse.

Pienissä kotikisoissa tulostaulut voidaan toteuttaa melko vapaalla tyylillä, mutta mikäli kentällä on tarkoitus järjestää esim. jonkin tietyn lajin arvokisoja, on huomioitava, että eri lajeilla ja lajiliitoilla voi olla erityisvaatimuksia tulosten esittämiselle.

Pyydä tarjous »

 

Sertifioidut tulostaulut ja -järjestelmät

Joidenkin lajien kohdalla esim. virallisissa arvokisoissa tulisi käyttää lajiliiton sertifioimaa pelikello-ohjelmistoa tai tulostaulujärjestelmää/laitteistoa, jolloin ne pitää integroida tulostaulun hallintajärjestelmään. Myös saman lajin sisällä voi joissakin tapauksissa olla käytössä eri tulostaulujärjestelmiä. Poikkeamat voivat olla esimerkiksi maa-, ikäluokka- tai sarjakohtaisia. Darepron toimituksissa otetaan aina huomioon myös nämä asiat.

Huolto ja 10-vuoden varaosatakuu

Emme koskaan jätä asiakastamme oman onnensa nojaan, vaan huolehdimme järjestelmän toimivuudesta koko sen elinkaaren ajan. Annamme myös tuotteillemme takuun, johon muut eivät pysty ja takaamme, että varaosia löytyy vielä ainakin 10-vuotta senkin jälkeen kun taulu on asennettu.

Me pystymme reagoimaan sääntömuutoksiin

Lajit kehittyvät ja se vaikuttaa välillä myös sääntöihin ja pisteiden laskuun. Tällaisten sääntömuutosten tullessa eteen on tärkeää, että tulostaulusi sekä -järjestelmäsi ovat mukautuvia ja ne on hankittu taholta, joka taipuu myös jälkihuoltoon.

Me Dareprolla olemme toimittaneet lukuisia tulosnäyttöjärjestelmiä ohjelmistoineen sekä Suomeen että muihin maihin ja vanhimmat tulostaulut ovat toimineet tehtävässään jo lukuisia vuosia. Tarpeen mukaan niihin on voitu vaihtaa päätelaitteita ja ohjelmistoja.

 

Ota yhteyttä

Kun tarvitset tulosjärjestelmän, joka toimii juuri niin kuin sen pitääkin toimia, ota yhteyttä Dareproon. Toimitamme tulostaulut tarvitsemillanne ohjelmistoilla ja päätelaitteilla täydellisesti integroituna kokonaispakettina, minkä jälkeen huolehdimme järjestelmästä sen koko elinkaaren ajan.