Käyttökohteet

Turku-Gatorade-2018

LED-tuotteet ja käyttökohteet

Käyttökohteet

Missä haluattekaan näyttää informaatiota, me pystymme muuttamaan visionne elämykseksi. Yhdistämme videot, animaatiot, tulokset, informaation sekä mainokset – kaikki suomalaisella tarkkuudella ja laadulla. Ohessa joitakin esimerkkejä erilaisista LED-tekniikan käyttökohteista.

Areenat ja stadionit

Toimitamme näyttö- ja tulospalveluratkaisuja Euroopan suurimmille ja pienimmille urheiluareenoille ja stadioneille. Läheinen yhteistyö paikallisten toimijoiden sekä suunnittelijoiden kanssa on varmistanut toimivat ja näyttävät lopputulokset. Luova lähestymistapamme uusiin haasteisiin mahdollistaa vaativimpienkin toiveiden täyttämisen.

Urheiluareenan näyttöjärjestelmä voi sisältää useita eri tyyppisiä näyttölaitteita ja niihin kuuluvia päätelaitteita ja ohjaimia.

Sisä- ja ulkomainonta

Viime vuosien aikana LED-näytöt ovat yleistyneet räjähdysmäisesti sisä- ja ulkomainonnassa. Kun asiakas maksaa mainosajasta täytyy kuvan näkyä oikean värisenä ja oikealla kirkkaudella riippumatta vuorokauden tai vuoden ajasta. Kuvanlaadun merkitys näyttöjärjestelmän koko elinkaaren aikana on erittäin tärkeää. Pystymme toteuttamaan mainospaikkaan parhaiten sopivan näytön. Koko, muoto, kotelointi – kaikki ovat muokattavissa.

Liikuteltava ja vuokrattava LED-tekniikka

Liikuteltava ja vuokrattava LED-tekniikka tuo näyttävyyttä tapahtumiin ja on erittäin suosittu osa näyttämö- ja valotekniikkaa. Eri muotoisilla LED-seinillä voidaan esittää animaatioita, efektejä tai vaikkapa videokuvaa.

Design ja arkkitehtuuri

Etenkin julkisissa tiloissa myös informaatioarkkitehtuuri on osa tilasuunnittelua. LED-tekniikalla toteutetut näyttölaitteet ovat paitsi tyylikkäitä, myös erittäin pitkäikäisiä ja käytännöllisiä. Niiden avulla pystytään esittämään nopeastikin muuttuvaa informaatiota, videokuvaa tai mitä hyvänsä tarpeen ja tilanteen mukaan. Ulkonäöltään laitteet ovat modernin tyylikkäitä.

Tulostaulut

Darepron toimittamat LED-tekniikalla toteutetut tulostaulut ovat varmatoimisia ja näkyvät kauas. Pitkän kokemuksemme ansiosta osaamme huomioida eri lajien asettamat erityisvaatimukset näyttötauluille ja -järjestelmille. Huoltomme kattaa järjestelmän koko elinkaaren.

Ota yhteyttä

Tällä sivulla esitellyt käyttökohteet ovat yleisimpiä tapoja hyödyntää LED-tekniikkaa. Kuitenkin vain mielikuvitus on rajana LED-tekniikan hyödyntämisessä. Kerro meille tarpeestasi, niin me kerromme kuinka voimme auttaa.

Täältä löytyvät ajantasaiset yhteystiedot »